Om HEATAB


-

HEATAB är ett nystartat företag som startades mars 2017. Grundarna har över 13 års erfarenhet i branschen. Heatab är ett personligt företag med kompetent och ansvarsfull personal som anser att nära relationer och lyhördhet mot våra kunder och samarbetspartners skapar förtroende och trygghet.

Med vår kunskap och våra kontakter hjälper vi till med det mesta på bygget för att underlätta byggarbetarnas vardag från start till slut. Vårt största område är tillfälligt klimat där vi gör allt från projektering och montering till underhåll men vi hjälper även till med El, vägmarkeringar/garagemålningar, tunga och speciella lyft, kranbilstransporter, mobilkranar och mycket mer.

Vår vision är att vi ska kunna tillgodose våra kunders alla behov och önskemål med högsta kvalitet. Inget önskemål är för litet eller för stort. Idag jobbar vi åt de flesta stora byggföretagen som Skanska, NCC, JM med flera och vi hjälper de flesta uthyrarna runt Mälardalen med tillfälligt klimat. Företaget ligger i Stockholm, men vi verkar över hela Sverige och har precis påbörjat i England med hetvattenvärme. Vi förväntas även att växa till Norge och Finland inom kort.


HAR DU EN FRÅGA? RING OSS PÅ 08-410 699 22

Kontakta oss