PROFESSIONELL LINJEMÅLNING

Heatab är företaget du ska vända dig till om du söker linjemålning, ytmålning eller dekorationsmålning för parkeringsplatser, cykelplatser, övergångsställen, stopplinjer, lekplatser, skolor, och mycket mer. Vi använder oss utav professionell utrustning som bidrar till ett resultat som håller länge, och vår erfarenhet sträcker sig från 1990. Vi använder alltid den senaste tekniken när vi arbetar, och anpassar oss alltid efter våra kunders unika behov.Utomhus

När vi arbetar är det vanligt att vi får uppdrag som involverar linjemålning eller dekorationsmålning på asfalt eller betong. Detta kan gälla bland annat stora och avancerade ytmålningar för till exempel lekplatser, men även enklare arbeten som trafiksymboler, parkeringsrutor och helt raka linjer. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi arbetar. Välkommen önskar Heatab!

Inomhus

Förutom utomhusarbeten arbetar vi även med linjemålning inomhus. Detta kan röra sig om linjer för sporthallar, guidelinjer för industrihallar och lokaler, och säkerhetsrelaterade linjemålningar i fabriker. Vi tar oss an alla arbeten, vare sig din yta är plast, betong, tegel eller trä. Kolla gärna in våra referenser för att se några utav våra arbeten som vi utfört.

HAR DU EN FRÅGA? RING OSS PÅ 08-410 699 22

Kontakta oss